top of page

Depressies en onzekerheden

Wanneer je een depressie hebt zit je - zacht uitgedrukt - niet zo heel erg lekker in je vel. Een depressie heeft vaak grote impact op je dagelijks functioneren en kan er zelfs toe leiden dat je helemaal niet meer in staat bent te functioneren.

Op eigen kracht uit een depressie komen, valt niet mee en kost erg veel tijd. Bovendien vergt het veel doorzettingsvermogen, wilskracht en karakter en die aspecten ontbreken vaak juist als je aan een depressie lijdt.

Ook onzekerheid kan veel invloed hebben op je dagelijkse leven. Iedereen voelt zich wel eens onzeker. Onzekerheid over hoe we overkomen, over onze visie, over onze beslissingen, of over onze kwaliteiten. Echt vervelend wordt het als de onzekerheid chronisch wordt en allesoverheersend is in je leven.

Een succesvolle methode om een depressie of onzekerheden te behandelen is hypnotherapie. Middels hypnotherapie ben je in staat je eigen onderbewustzijn te gebruiken om andere keuzes te maken waardoor je jezelf een stuk beter gaat voelen en meer zelfvertrouwen krijgt. Er is maar een beperkt aantal sessies nodig en na de eerste sessie merk je al resultaat!

bottom of page